Prima pagină > Romania > Codex alimentarius

Codex alimentarius

1.Ce este codex alimentarius?

Video: http://www.youtube.com/watch?v=O2D4-noTiCg&feature=fvst

(9 parti)

Codex Alimentarius este un programul pentru depopularea planetei prin infometare si malnutritie.Este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite ,Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale. O adevarata mixtura care nu poate produce decat ceva letal. Este o colectie de standard alimentare adoptate la nivel international, care au ca scop declarat protectia sanatatii consumatorilor si asigurarea practicilor corecte in comertul alimentar. Codex alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternative in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea c ear putea constitui mai mult sau mai putin potential concurent pentru industria chimiei

2.Care este obiectivul Codex-ului?

Codex Alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimica farmaceutica.Aceasta industrie foloseste orice mijloc pentru a-si pastra locul pe piata in ceea ce priveste tratamentul cancerului, al sida, al maladiilor cardio-vasculare etc.De zeci de ani este posibila tratarea si vindecarea in majoritatea cazurilor a acestor maladii prin terapii naturiste alternative, dar sunt aplicate procedee de dezinformare in forta pentru a ascunde publicului adevarul.

Acesta va aduce:

-suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventive nici in therapeutic

-vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extreme de mica

-usturoiul sau menta, alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice

-toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul COD(Codex Alimentarius).

-produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor , nici un fel de eticheta nefiind necesara

-medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetic , ayurvedica, tibetana etc, va fi progresiv interzisa

Doctorul Mathias Rath, un specialist german care conduce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor naturiste in cazul multor boli grave, descrie acesta situatie: “Adevartul scop al industriei farmaceutice este de a castiga bani pe seama bolilor cornice si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor  boli…Industria farmaceutica are un interese financiar direct in perpetuarea acestor maladii pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente.Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata cu adevarat cauze ale bolilor…Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocide permanent si raspandit , ucigand in acest mod milioane de oameni…”

Alte urmari:

-elimina orice supliment natural;toate suplimentele vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica(toxici, bineinteles) care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii pe baza de prescriptie medicala;vitaminele,mineralele si plantele medicinale vor fi clasificate drept ca TOXINE si nu vor mai fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra omului.

-magazinele cu produse naturise si suplimente alimentare vor ramane doar in numar de 18 atatea cate sunt sip e lista Codex-ului,tot ce nu va fi pe lista , de exemplu coenzima Q10, glucosamine, etc. , vor fi ilegale ceea ce inseamna ca folosirea lor va duce la dosar penal –> pedeapsa cu inchisoare.

-agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand din principiu asa numita agricultura bio; aceasta implica, de exemplu ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonal de cretere bovin recombinant genetic produs de Monsanto.

-in  2001 , 12 substante chimice care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 tari, inclusive SUA…ei bine Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin,aldrin etc. care vor putea fi folosite la liber din nou.

-alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt, sub regulile Codexului aproape toate alimentele trebuie iradiate.

3.Cand va fi introdus Codex Alimentarius in Romania?

Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea “Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).

Nu a trecut o luna şi iata ca apare ştirea că Romania este prima  tara din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasă a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa

Pentru publicul larg se spune ca “beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate în primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodată ea micsoreaza şi durata în care se obtine recolta.” Dupa ce acest produs va fi experimentat în Romania, urmează să fie omologata utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada  si Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta care intra rapid în combinatii chimice, devenind reziduala în organism.

De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singura dată se elimina în aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.

Asa că in final vă sugerez, să fiți atenți la ceea ce veți consuma pentru că totul este controlat.

O seara placuta.

T. Bogdan

Reclame
Categorii:Romania
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: