Prima pagină > Adevăr sau ficțiune ? > Originea pământenilor

Originea pământenilor

„Religia a convins de fapt oameni ca exista un om invizibil, care trăiește în cer și supravegheaza tot ce face omul in fiecare minut al zilei.Iar acest om invizibil are o lista speciala compusă din 10 lucruri pe care nu dorește să le facă omul. Şi dacă faci oricare dintre aceste 10 lucruri, el are un loc special plin de foc şi fum şi arsură şi tortură şi chin unde vă trimite * tu * pentru a trăi, suferi,  arde, îneca, striga şi plânge în vecii vecilor până la sfârşitul de timp … dar el te iubeste. „- George Carlin

Unde, cum si când a apărut omul?

La aceasta întrebare uimitoare poate să răspundă doar Zecharia Sitchin datorită abilităților acestuia de descifrare lingvistica a multor limbi antice, printre care aceasta a si revolutionat lumea științică prin scrierile antice ale dialectul sumerian.Acesta este un autor de cărți care promovează o explicație a originii omului care implică „astronauti antici”.Într-una dintre cărțile acestuia pe care o publicase in 1993 denumită Croniciile Pământului , autorul face referire la începerea timpului.Prin multe alte afirmații uimitoare , Sitchin face trimiteri la calendarul complex de la Stonehenge şi ruinele de puzzle Tiahuanacu în Peru aceasta indicând o cultură antică a sumerienilor şi prin extensie, la Nibiruans, care sunt de asemenea, numiți anunnakii (Cei care au venit din cer la pământ).

Anunnakii se pretinde a fi o rasă de extraereștrii de pe o planeta ipotetică dincolo de Neptun denumita Nibiru(iar in prezent este denumita Planeta X), pe care o consideră a fi într-o orbită alungită, afirmând că mitologia sumeriană reflectă acest punct de vedere. Speculatiile lui Sitchin sunt ridiculizate de oamenii de știință profesioniști, istorici și arheologi, care au remarcat foarte multe probleme cu traducerile sale a textelor antice și clasifică activitatea sa ca pseudo-știință.

Până in prezent Sitchin a descifrat mai mult de 2000 de scrieri sumeriene de pe teritoriul Golfului Persic care a existat acum 6000 de ani în urmă. Unele dintre aceste fragmente care datează încă din anul 4000 î.e.n se află în muzeele din întreaga lume.Totuși exista un fragment special care se află in Germania iar acesta susține faptul ca Terra (Pământ) este planeta „șapte” numărând de la Pluto.Deci, cum au reușit rasa veche de oameni să cunoscă acest fapt?Sitchin susține că se datorează faptului că aceşti oameni vechi nu provin de pe Pământ, ci de pe planeta Nibiru(Planeta X).Iar numeroasele dispute care au apărut între cei de pe planeta Nibiru au hotărât să părăsească planeta noastra lăsând ființele umane create de aceștia prin modificarea ADN-ului  lor cu antropoidul maimuţă , să se descurce singuri, astfel omul a inceput să facă primi pași in dezvoltarea proprie fără intervenția anunnakiilor creatorii lor.

Recent Vaticanul şi-a exprimat interesul în viața extraterestă şi posibilitatea ca OZN să fie în realitate încercările unei alte rase „celeste”  de a contacta rasa umană. Întâlnirile recente dintre Zecharia Sitchin şi monseniorul Corrado Balducci, prelat al Congregaţiei pentru Evanghelizarea Popoarelor şi propagarea credinţei (senzor oficial al Vaticanului)a stârnit curiozitatea multor oameni din întreaga lume care cunosc lucrările lui Sitchin.Când monseniorul Corrado Balducci a fost întrebat de către un reporter italian de televiziune motivul pentru care acesta se întâlnește cu Sitchin în legatură cu OZN acesta a răspuns :”extraterestrii ar putea fi fiinţe care sunt ca noi cel mai probabil, fiinţe mai avansate decat noi … deşi în proporţii diferite decât fiinţele umane de pe Pamant.” O declaraţie mai degrabă profund tulburătoare care vine din partea celei mai puternice instituţie religioasă de pe pământ nu-i aşa? Presupun că ei văd că  adevărul vine şi încercă să găsească o modalitate de a ţine „mase de oamenii” sub controlul lor, atunci când este în sfârşit adevărul revelat. Aceasta mă uimeşte pentru că si până în ziua de azi religia neagă descoperirile ştiinţifice care anulează sau contrazice invataturile din Biblie sau orice altă doctrină religioasă (de exemplu, radiocarbon oferă dovezi că Pământul este mai vechi decât susţine Biblia). De asemenea, mă uimeşte faptul că adepţii devotați ai bisericii catolice nu pot vedea aceste lucruri. Oricum mai bine lăsăm acest subiect deoparte pentru moment.

Tot ce vă mai pot transmite este faptul că lumea este încă plină de mistere , așteptând să fie doar descoperite.

Reclame
  1. 08/09/2010 la 7:06 am

    Bravo Bogdan! Foarte bun subiectul. Recomand cartile lui Erich von Daniken sau cele scrise impreuna de Graham Hancock & Robert Bauval si ceva mai recent aparuta serie de documentare Ancient Aliens(6 episoade).

  2. 08/09/2010 la 7:44 am

    Ma bucur ca te-a incantat acest subiect, vor fi multe legate despre acesta! Si daca tot ai amintit de autori buni eu il mai recomand si pe Pavel Corut !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: