Prima pagină > Paranormal > Adevar sau fictiune ?

Adevar sau fictiune ?

Nome este un oraş în Alaska situat  pe sudul coastei Peninsulei Norton Soundof.Dupa statisticile din anul 2008 din Alaska populația orașului era de 3750 locuitori.De prin anul 1960 până prin anul 2000 s-au inregistrat cateva zeci de dispariții acestea vizând in special bărbați nativi care au călătorit in Peninsula Seward, iar cele mai multe disparții aveau loc pe străzile Nomei.La început s-a crezut ca este vorba de un criminal in serie dar nici autoritățile și FBI care venise la fața locului să investigheze cazurile apărute nu au reușit să afle adevărul care era ascuns mereu in spatele unor fenomene determinând astfel nerezolvarea lor.

Vă recomand să vă uitați la acest film pentru că vă va deschide ochii in privința vulnerabilității in care se află umanitatea si asupra universului in care ne aflăm.

Acest thriller documentar conține si filmările autentice utilizate de către Dr. Abigail Tyler în timpul sedințelor de psihologie.Tot ce vă pot atenționa este faptul ca veți vedea imagini șocante. iar ceea ce este relatat in acest documentar este sustinut de catre dovezi reale(puteți să căutați singuri pe internet date despre aceasta relatare).

Nici până in ziua de astăzi autoritățile nu au putut desluși cazurile de dispariție care au avut loc in Nome, chiar dacă aveau la indemână aceste filmări  și relatări a populației din aceea zona, aceștia alegând ignorarea completă a lor.

Pentru a viziona acest film puteți să îl cumpărati de pe acest site:

http://www.lovefilm.com/film/The-Fourth-Kind/134858/

Pentru continuare discuților lăsați comment .

Anunțuri
Categorii:Paranormal
 1. 07/09/2010 la 4:02 pm

  Mda…ca majoritatea productiilor americane, incearca mai mult sa sperie publicul decat sa vina cu o lumina asupra intamplarilor.
  Sunt curios daca ai ceva informatii despre fenomenele paranormale din tara noastra. Doua dintre exemple sunt Padurea Baciului si Muntii Bucegi. Cel putin in M-tii Bucegi se stie ca au disparut oameni.

 2. 07/09/2010 la 4:09 pm

  Despre M-ții Bucegi nu aveam la cunostință faptul că există fenomene paranormale in schimb mă voi documenta și unul dintre următoarele articole va fi despre acesta insoțit de Pădurea Baciului din Cluj-Napoca unde se zice locul este incărcat foarte mult energetic și multe alte apariții inexplicabile.

 3. 07/09/2010 la 7:29 pm

  Sa facem un mic targ. Hai sa nu le mai numim fenomene paranormale. Doar pentru ca nu le intelegem noi sau marea majoritate a populatiei, nu le fac paranormale ci doar de neinteles in acest moment. Nu exista paranormal ci doar lucruri normale pe care le intelegem si pe care nu le intelegem in acest moment. Daca e sa facem un exercitiu de imaginatie la fel de paranormal i-ar parea unui om din Evul Mediu un telefon mobil sau orice alta tehnologie inalta din sex XXI. Multa bafta in cercetarea urmatorului subiect si astept cu interes ceva riguros documentat si argumentat, ca asa ii sta bine unui blog serios. 😉

 4. FlorinKis
  07/09/2010 la 9:14 pm

  Gebeleizis19 sunt curios ce sti tu despre fenomene paranormale, disparitii , chestii trestii…

  Zine si noua, mai multe!

  • 07/09/2010 la 11:07 pm

   Invitatia mea catre bloggerul Absoluteverus de a lumina fenomene de acest tip din tara noastra era cat se poate de onesta. Nefiind subiectul meu nr-l 1 de interes, nu cunosc f multe, dar ar fi interesant de aflat adevaruri despre ele puse intr-o lumina corecta nu neaparat cea „horror” care se practica la Hollywood.
   Numai bine!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: